Embrace Communi

cation

Indehaver

Velkommen til min side!

Jeg hedder Mette, er rejsejournalist, og har gennem tiden leveret rejseartikler til blandt andre Fit Living, I Form og Rejsemagasinet Vagabond. Jeg har også skrevet faglige artikler om turisme til Standby, om eventbranchen til Møde & Eventmagasinet, samt om hotel- og restaurantionsbranchen til Horestas branchemagasin Visitor. Jeg har både skrevet redaktionelt stof og advertorials for en lang række hoteller og venues. Jeg har desuden været redaktør på Magasinet De Gode Steder. Jeg er bestyrelsesmedlem i Danske Rejsejournalister. 

Jeg er uddannet Cand. Mag i Turisme fra AAU og efteruddannet i journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX.

 

Mit arbejdsliv har altid kørt i flere spor, og jeg har et hjerte der banker for sårbare børn og unge. Sideløbende med journalistikken, har jeg i en årrække arbejdet med børn og unge, og er til daglig projektmedarbejder i en kommunal ungeenhed. Her er min opgave at hjælpe udsatte unge med at få en tilknytning til arbejdsmarkedet, via lommepengeprojekter og fritidsjob med mentor. Det er dybt meningsfyldt for mig. 

  

Jeg er glad og dybt taknemmelig for at kunne kombinere de to felter jeg brænder for; det kreative felt med storytelling og det sociale felt med børn og unge. 

Mette Damgaard Petersen

Journalist

GET IN 
TOUCH

Embrace Communication

Mail: mette@embracecommunication.com

Telefon: 27 59 08 59

  • LinkedIn - Hvid Circle
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon