• Embrace Communication

Indvielse af Camp Adventure

Updated: Dec 27, 2019


Det var med længe ventet spænding at Camp Adventure Skovtårnet blev officielt indviet lørdag d. 30. marts. Første spadestik blev taget i maj 2018 og en lang række aktører har været involveret i dette enestående projekt. Statsminister Lars Løkke Rasmussen var, sammen med Camp adventure teamet, arkitekterne bag, turisme folk, investorer og borgmestre, til stede til indvielsen som foregik i strålende solskinsvejr, for en række særligt inviterede lørdag eftermiddag. Skovtårnet åbner for offentligheden søndag d. 31. marts.
Camp Adventures skovtårn er en nyskabende og unik oplevelse og samtidig også et enestående bygningsværk i banebrydende arkitektur, som forventes at blive et ikon for hele Sydsjælland. I Gisselfeld Klosters skove skal Camp Adventure skabe en oplevelse, der giver både børn og voksne mulighed for at komme helt tæt på naturen på en nytænkende måde. Ud over tårnet er der mulighed for teambuilding, klatring og vandring og der arbejdes på en arena som vil kunne rumme 600 personer.


Skovtårnet er tegnet af EFFEKT Arkitekter og arkitekturen og designet spiller en afgørende rolle for hele oplevelsen. Partner i EFFEKT Arkitekter Tue Foged, siger følgende om udviklingen af udsigtstårnet:


Tårnet består af en 600 meter lang spiraliserende rampe, som langsomt fører de besøgende

fra skovbunden og op gennem trækronerne til en fantastisk udsigt ud over landskabet. Selvom tårnets organiske form er spektakulær, har vi designet det til at blive bygget af helt lige stålrør. Gangbroen er bygget af egetræsplanker fra et lokalt bæredygtigt skovbrug.”Projektet har siden den spæde start nydt international bevågenhed, med omtale i en lang række skrevne såvel som digitale medier. Tårnet forventes at tiltrække omkring 100.000 årlige besøgende.

Det var en stor oplevelse at komme op i det 45 m høje skovtårn, det giver sus i maven og pirrer lidt til højdeskrækken! Men vi kom da op! En helt enestående oplevelse som klart kan anbefales! Du kan se mere om Camp Adventure Skovtårnet her: https://www.campadventure.dk/
106 views0 comments