• Embrace Communication

Kom med til pandaernes Chengdu


I Chengdu kan man opleve kæmpepandaer, gamle stemningsfyldte distrikter, autentisk kultur og fantastisk natur.I december 2018 rejste jeg til Chengdu, en spændende by i Sichuan regionen i det vestlige Kina. At drage til Kina var en barndomsdrøm der gik i opfyldelse! Jeg husker stadig hvordan man gravede løs i sandkassen i børnehaven, fast overbevist om at nå helt ned til kineserne!


Jeg var inviteret på pressetur af Sichuan Airlines, i anledningen af indvielsen af en ny, direkte flyrute til Chengdu. Jeg rejste sammen med 20 deltagere fra presse og bureauer. Nederst kan du læse min rejseartikel som blev publiceret i Rejsemagasinet Vagabond, i marts 2019. Nedenfor vil jeg lade billederne tale for sig selv.


*Billeder med gult vandmærke er venligst udlånt af Chengdu Tourism Board. Resten er mine egne.Mount Qingcheng - bjerget der er med i Kung Fu Panda filmen!City & hotel


Jeg fik fornøjelsen af at bo på 42. etage på det femstjernede luksushotel Fairmont Chengdu. Udsigten var formidabel og alt var bare så elegant. Der var TV integreret i badeværelsesspejlet(!) Billedet nederst midtfor er fra Asiens største shoppingcenter, Global Market, i Chengdu.

Kuanzhai Alley er det hyggelige gamle shoppingdistrikt i byen.
Hot Pot - Man har ikke prøvet det sichuanske køkken - som er på listen over UNESCOS verdenskulturarv - før man har prøvet den flammende, stærke gryderet hot pot. Vi spiste på restaurant "The way of the Dragon" i det gamle distrikt.

Dujiangyan dæmningen - et imponerende, historisk byggeri


Hende her tabte jeg fuldstændig mit hjerte til!Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding

Shufengyayun Sichuan Opera House, hvor man kan opleve original "kinesisk opera" - hvilket mere er et underholdende sceneshow med sang, musik og artister.

Nedenfor kan du læse artiklen som er udgivet i Rejsemagasinet Vagabond i marts 2019:
91 views0 comments