• Embrace Communication

Oplev Copenhagen Light Festival til fods, på cykel, fra segway, fra en havnerundfart eller kajakFredag d. 1. februar blev Copenhagen Light Festival indviet med et pressearrangement i Børsbygningen, hvor arrangørerne bag bød velkommen med åbningstaler og bobler.

Derefter gik vi i samlet flok ned til kajen hvor vi oplevede en happening "Ghost Ship" af Christian Lemmertz.


Foto: Dansk Center for Lys


Næste del af programmet var en guidet lysfestival kanaltur rundt i havnen og se hvordan

vintermørket bliver smukt oplyst af en række kunstneriske lysværker placeret over hele byen. Følgende billeder er venligst udlånt af Copenhagen Light Festivals hjemmeside.


En af de absolut smukkeste værker er "Eternal Sundown" af Mads Vegas/foto Alastair Wiper. Installationen skal minde os om at lyset vender tilbage og give os håb i vintermørket.Chromatic Fields af Jakob Kvist. Fotos Dansk Center for LysBørsbygningen smukt oplyst i blåt - symbolsk for erhvervslivet. Værk af Catja Thystrup som også er projektchef for festivalen. foto Mathias Peter Christian.Åbningseventet sluttede på hyggelige Kayakbar der ligger langs Børskajen. Kayakbar er ikke blot en bar, men også et spisested med en virkelig fed atmosfære. Jeg fortrød straks at jeg ikke havde bestilt bord til efter eventet, for alt var naturligvis optaget. Men der skal jeg helt bestemt tilbage inden længe! I vandet lå oplyste kayakker.Kayakbar ligger ved Børskaj 12, næsten ikke til at få øje på fra vejen, men for foden af trapperne finder man det mest cozy-cool spisested. Fotos fra Kayakbar venligst udlånt af Visit Copenhagen.


Lysfestivalen kan, ud over fra havnerundfart, både opleves på guidede ture på cykel,segway til fods og i kajak. Festivalen har desuden fået sin egen app, hvor man kan orientere sig yderligere. Copenhagen Light Festival kan opleves frem til 24. februar 2019 og lysinstallationerne vil være tændt fra 18.00 - 22.00.110 views0 comments

Recent Posts

See All