Vild  Luksus 

- På Instagram  

naturoplevelser er en del af tidsånden i dag. Vi drages af de åbne vidder med højt til himlen og

Storslåede naturoplevelser er en del af tidsånden i dag. Vi drages af de åbne vidder med højt til himlen og fuglefløjt, søens perfekte spejlling, skovens dybe, stille ro og vinden der river i håret, hvor bølgebrus slår ind over stranden.

 

Samtidig er luksusbegrebet under forandring. Hvor det før var forbundet med eksklusive materielle goder, er de nye luksusværdier i dag tid, ro, nærvær og autentiske oplevelser, som skaber en følelse af indre rigdom. Og naturen. 

 

Ikke alle tiltrækkes dog af det primitive friluftsliv, hvor man overnatter i medbragt telt eller på et shelter, men ønsker at sikre sig et minimum af komfort. Så hvis du heller ikke orker at spise kedelig konserves, fryse på en halvflad madras i et koldt telt, vågne  op i nattens mulm og mørke  uden et toilet i miles omkreds eller undvære et varmt bad i dagevis... Så fortvivl ej - hjælpen er nær!

"Vi går efter oplevelser der giver os så meget luksus som muligt, i så tæt kontakt med en unik natur, som muligt." - Julia Lahme, livsstilsekspert & etnolog, P4, juni 2020. 

Vild Lukusus er sat i verden for at formidle det væld af både eksisterende og mange nye steder, projekter, initiativer og koncepter som muliggør kombinationen af et ophold i naturen med glamourøse omgivelser og bekvemmelig komfort. 

"Det er en måde at kombinere det bedste fra de fineste hoteller, med vores lyst til at være så tæt på naturen, som muligt. - Julia Lahme

 

Arkitekttegnede, moderne hytter, hoteller placeret i naturskønne omgivelser,  trætophytter, en blød seng at sove i, ild i pejsen, glamping i eksklusive, møblerede lærredstelte, kulinariske oplevelser på gourmetrestauranter eller sanselige middage af lokale råvarer tilberedt over bål... Whats not to like?  Kom med! 

For samarbejde, kontakt mig på mail eller telefon. 

, søens perfekte spejlling, skovens dybe, stille ro og  vinden der river i håret  hvor bølgebrus slår ind over stranden.

Camøno Camp
Hiking in Nature
Gourmensch_Outdoorfestivallen.jpg